2011. augusztus 9., kedd

Nagyon jól karbantartott tömörfa hálószoba

Nagyon jól karbantartott tömörfa hálószoba:
Eladjuk a tömörfa hálószoba világos cseresznye (nagyon jó állapotban):
- A fali egység (3m x 2,25 m x 0,56 m BHT) áll, 3 x 2 szárnyas ajtóval tükörrel és közülük kettő maradt a szekrényben döntetlen tartó van szerelve az ajtót. A kabinet bővelkedik tárolórekesz Staurraum és a két, valamint a ruhaszárítók tartsa nehéz terhek nélkül a problémákat.
- Az ágy (2,10 x 2,10 m / ház 2 x 2 m) a láb, sajnos van egy kis karcolás az utolsó lépést, de egyébként tökéletes állapotban. Ez egy nagyon nagy fedélzeten 2x2 m-es terület, és épül stabil. Nem nyikorgó vagy nyikorgó mozgásban. Pihentető alvás garantált minden esetben. Ha szükséges, a jó minőségű matrac és ágy alapok is szállítják ingyen!
- A két éjjeliszekrény (egyenként 0,61 m x 0,43 m x 0,44 m BHT) biztosít bőséges helyet a könyvek, ébresztőóra és minden mást is szükség van az ágy mellett. A nagy és kis fiókok további Staurraum.

A hálószoba volt, hogy utat az új és a már felszámolt kész gyűjteménye. Az alkatrészek mind jellemzi az, hogy a rekonstrukció biztosítania kell semmi probléma. Természetesen lehet kapni egy személyes benyomást a kötelező állapotát a bútor. Semmi sem elrejteni;)

Ha érdekel, vagy kérdése egyszerű!
Ár: 450 EUR VB