2011. szeptember 23., péntek

xbox360 justcause2 ÚJ eredeti játék - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


xbox360 justcause2
ÚJ bontatlan csomagolásban
EREDETI  JÁTÉK
RÉSZLETEK:
Stílus: Akció
 
RÖVID ISMERTETŐ:
 
Just Cause 2 ~ Xbox 360 konzolra
Rico visszatér Panau-ba, hogy egy több mint ezer négyzetkilométernyi területen próbáljon ki új járműveket, ugratókat és fegyvereket egy olyan világban, ahol különböző klímák és időjárási változásokkal találkozhatunk.
Ugorj ki a repülődből és zuhanj tízezer métert a levegőben, majd ejtőernyővel ess be a trópusi dzsungelbe, vagy suhanj végig a kihalt sivatagon egy buggyval, vagy esetleg mássz fel egy havas hegyen egy 4x4-es kocsival.
A nyitott, tágas és élményteli játékkörnyezet visszatért, és teljes szabadságot kapsz, hogy felfedezd a körülötted lévő világot, és úgy teljesítsd a küldetéseidet ahogyan te szeretnéd!
Új és fejlettebb légi, földi és tengeri attrakció lehetőségekkel van a játék felszerelve, és Rico ejtőernyőjével bármerre irányíthatjuk magunkat.
Az új járművekkel pedig ugrathatunk, fékezhetünk, és hasonlókat végezhetünk miközben a környezetet csodálva lövöldözünk.
NEM SÉRÜLT, Jó ÁLLAPOTBAN, FÜST ÉS ÁLLAT MENTES LAKÁSBÓL.
Nézz körül nálam VAN MÉG SOK MINDEN !
JÓ LICITÁLÁST: -)
#user_field p. MsoNormal, #user_field li. MsoNormal, #user_field div. MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0. 0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }#user_field div. Section1 { page: Section1; }
#user_field table. MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }
CSAK POSTÁZNI TUDOM !!!
Postán csak utalás megérkezése után adom fel.
 
 


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 06:40
. xbox360 justcause2 ÚJ eredeti játék - Jelenlegi ára: 4 000 Ft