2012. január 24., kedd

Samsung OMNIA i900 8GB mobiltelefon dobozában - Jelenlegi ára: 16 000 Ft


Eladó SAMSUNG OMNIA i900 8GB mobiltelefon minden gyári tartozékával eredeti dobozában
+
2GB microSD kártya (rajta eredeti iGO 8 Nav N Go)!
A készülék Magyarországon a Pannon/Telenor szolgáltatótól lett vásárolva 2008 év végén gyártói Samsung garanciával, amely sajnos már lejárt! Ezt a típust nem korlátozta a szolgáltató, ezért kártya független (T mobil kártyával teszteltem és azzal is tökéletesen működik) és mivel egyben ki lett fizetve, így semmilyen részlet vagy megkötés nem terheli és teljesen letiltás mentes!
A készülék Magyar Windows Mobile 6. 1 operációs rendszerrel üzemel és a memóriakártyán mellékelt iGO 8 is Magyar nyelven navigál! A készülék a mellékelt képeken látható használt, karcos és kopottas de összességében jó és tökéletesen működő állapotban van! A képek vakuval készültek, amely miatt jobban láthatóak a karcok és kopások de normál fényviszonyok mellett ezek nem látszanak ennyire és szépnek mondható állapotban van a telefon! A kijelzőjén a kezdetektől fogva fólia volt, így az karc mentes (a rajta lévő már karcos és elkezdett felválni de adok mellé 3db fóliát tartaléknak)! A kijelzőjén egy helyen fehér háttérnél látható kicsit erősebb fény folt van, engem ez nem zavart és egyáltalán nem befolyásolja a működésében de a korrektség kedvéért jeleztem! Az érintőfelület tökéletesen érzékel és hiba mentesen működik! Az aksija kb. 2 napot megy el egy töltéssel használattól és terheléstől függően - ez lehet több is és kevesebb is - akinek több üzemidőre van szüksége annak megoldás, hogy villámáras leütés esetén még egy akkumulátort adok mellé ajándékba, így az plusz üzemidőt garantál és útközben biztonságban érezheti magát a használója!!
Gyári tartozékai: töltő, adatkábel, head set - tartalék gumikkal, stylus ceruza, kézikönyv, CD, garancia jegy (sajnos már lejárt), doboz + 2GB microSD kártya gyári iGO 8 Nav N Go navigációs szoftverrel.
Eredeti SAMSUNG gyártmány és nem klón telefon!
A képek az eladó telefonról készültek és nem letöltött képek!
A minimálárát egyenlőre nem fedem fel, kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá és amennyiben az eléri vagy megközelíti a minimálárat akkor megegyezek a vevővel! A komolytalan ajánlatokra és kérdésekre nem reagálok azokat válasz nélkül törlöm!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki komolyan is gondolja a vásárlást, a szállítási és garanciális feltételeket is elfogadja és az aukció lejártát követően azonnal át tudja venni a terméket vagy az árát utalással azonnal rendezni tudja! Napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni!
Licitet nem törlök!!
Kérem, hogy a termékleírást figyelmesen olvassa el licit előtt, mert a későbbiek folyamán nem fogadok el semmilyen kifogást vagy reklamációt, mivel a termékleírásban mindent leírtam és előre jeleztem!
**Villámáras elvitel esetén plusz egy akkumulátort adok hozzá ajándékba! **
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELFOGADJA ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 21:29
. Samsung OMNIA i900 8GB mobiltelefon dobozában - Jelenlegi ára: 16 000 Ft